Mine bøger


Budskabet gemt i kronen


Køb bogen her

BOG & E-BOG


Midt mellem skypemøder og det formelle arbejdsliv får Susan Nielsen besøg af en ide.
Ideen taler til hende og denne ekstraordinære, fine, lille udgivelse, er resultatet af den samtale hun har med ideen. Ideen fremstår som sit eget væsen med en særlig viden og visdom.

Ideen stiller spørgsmålet: Hvad nu hvis Coronakrisen også kommer med et budskab til menneskene? Hvad ville det i så fald være? Der gives plads til refleksion, men ideen kommer også selv med nogle bud, som læseren opfordres til at efterleve.

“Så fin og pædagogisk lille-stor bog. En fornøjelse at være i dit og Ideens selskab, udtaler Uffe Elbæk.

Årets spirituelle udgivelse lyder det fra Karl Aage Jensen, Astrologihuset.”Uffe Elbæk og Karl Aage Jensen, Astrologihuset.

Find glæden


Køb bogen her

BOG & E-BOG


Hvor tit er du rigtig glad i dit liv?
Husker du at gøre de ting, der gør dig mest glad?

Ofte løber livet af sted med os, og vi kan føle os fanget i en hverdag, der mest handler om arbejde og pligter. Samfundets fokus er mere på præstationer end på glæde og trivsel. Men glæde er livsnødvendig for os. Hvis vi holder op med at være glade, bliver vi syge. Så enkelt er det. Glæde er ikke bare noget, der opstår, men noget vi aktivt skaber.

“Find glæden er en meget, meget fin udgivelse om at finde glæden. Letforståelig, helt nede på jorden og alligevel med mange strejf af det åndelige og spirituelle, der ofte er meget nødvendige ingredienser for at få flowet til at flyde og for at få os til at indse nødvendigheden af at kaste alle regler om succes og præstationer over bord… Der er langt mellem udgivelser, der skiller sig ud på området. Denne er en af dem.”bogsyn.dk

Med sjælen som coach


Køb bogen her

BOG & E-BOG


Med sjælen som coach, tager dig med på en rejse ind i dig selv. Den bedste coach du kan få i dit liv, er nemlig din sjæl. At lære at lytte til din egen indre stemme. Inderst inde ved du godt, hvad der er rigtigt og hvad du drømmer om.  Kunsten er at få kontakt til sit inderste og lytte efter. Dernæst at turde tage de skridt der skal til. Med sjælen som coach hjælper dig til at lytte til dit inderste og skabe det liv, du allermest ønsker. Et liv i balance fyldt med glæde.

“Med sjælen som coach er en “døråbner”, som hjælper dig med at åbne nogle døre og tage imod udfordringerne med åbenhed overfor livet og med glæden som forankring i tilværelsen. Susans livsglæde og taknemmelighed over at være her, se alt det, der vokser og lyser op, er enestående. Før du ved af det, er du smittet med den selv samme livsglæde, som er kilden til at kunne lære sig lykken gennem livet”.Allan Valentin Sørensen

De gav ham navn efter en engel


Køb bogen her

ROMAN


Da den unge danske Christine bliver udstationeret for FNs udviklingsprogram UNDP i Papua Ny Guinea, ved hun ikke, at hun vil forelske sig i papuaneren Rafael. Men det gør hun, og alt er lykke, indtil det viser sig, at Rafael arbejder hemmeligt for den lokale efterretningstjeneste og pludselig dør på en rejse. Efter dødsfaldet rejser Christine tilbage til Danmark, og her oplever hun Rafaels ånd, der vil i kontakt med hende. Christine opsøger en clairvoyant, der kan kommunikere med afdøde, og det går op for hende, at Rafael ikke døde en naturlig død – han blev dræbt.

Tegn fra den anden side


Køb bogen her

ROMAN


Tegn fra den anden side er beretningen om, hvordan vi stadig kan være i kontakt med vores elskede afdøde. De er ikke væk, de er bare lige omme på den anden side af forhænget. Mette mistede sin søn, da han var bare 17 år gammel. Han blev kørt ned på en mørk vej. Mette har sidenhen fået de vildeste tegn. Så vilde at vi ikke er et sekund i tvivl. Christian er der stadig. Bogen fortæller om de tegn Mette fik fra Christian, men inddrager også mange andre oplevelser om kontakt med afdøde. Den giver håb til alle, der har mistet og opfordrer til at lægge mærke til de tegn, man måske selv oplever i forbindelse med et dødsfald.