Clairvoyance


Jeg tilbyder også ”ren” clairvoyance. Når jeg laver clairvoyance, er det mig, der taler og formidler de budskaber, som jeg får kanaliseret fra det felt, som vi alle sammen (inklusive vores højere selv) er forbundet med.

Du er velkommen til at medbringe en telefon eller lignende, som du kan optage sessionen på.

En clairvoyance kan også foregå telefonisk. Så aftaler vi et tidspunkt, du ringer mig op på. Forinden har du betalt via mobilepay.
Der er også muligt at få en mail-clairvoyance. Det foregår ved, at du mailer to til tre spørgsmål samt et billede af dig selv, så ”stiller jeg ind” på dig og sender dig de budskaber, jeg får på skrift via mail.
Om mig


Jeg er uddannet cand.mag. i kommunikation og pædagogik. Jeg er lektor i kommunikation og NLP certificeret coach. Jeg har i over 25 år arbejdet med undervisning, coaching, supervision og konflikthåndtering. Jeg brænder for mennesker, menneskers liv og menneskers problemstillinger, fordi jeg ved, at med den rette viden, den rigtige motivation, det helt rigtige lille skub, så kan vi komme derhen, hvor vi allerhelst vil.
Jeg er uddannet clairvoyant hos Maya Fridan og har efteruddannet mig på Arthur Findlay College i Stansted, England. Jeg har haft flere hundrede clairvoyancer og får altid at vide, jeg rammer meget præcist.
Intuitionen har altid været en fuldstændig integreret og essentiel del af mig og alt, hvad jeg laver.Clairvoyance priser


0
minutter

Clairvoyance 60 minutter private 1200 kr. inkl. moms.

0
minutter

Clairvoyance 60 minutter virksomheder 1600 + moms

0
minutter

Clairvoyance 30 minutter private 600 kr. inkl. moms

2-
0
spørgsmål

Mailclairvoyance 2-3 spørgsmål
500 kr. inkl. moms


Skal vi tage en snak?


Kontakt mig for en dialog om dit eller jeres behov for coaching, motivation, konflikthåndtering, supervision eller foredrag.

Kontakt mig


Bliv ringet op