Coaching


Jeg tilbyder intuitiv coaching, hvor jeg foruden en systemisk tilgang også bruger min intuition. Jeg har en medfødt evne til at mærke andre, nogle gange bedre end de mærker sig selv. 

Når jeg coacher omhandler det ofte både privatlivet og arbejdslivet. Vi er hele mennesker, og det handler om, at få vores liv til at hænge sammen på en måde, så vi fungerer aller bedst i alle de sammenhænge, vi indgår i. Jeg plejer at sige, at mit højeste mål er at få mennesker til at blive den bedste udgave af sig selv.Det er dig der skal styre bussen…


Vi har alle sammen nogle begrænsende overbevisninger, som vi har samlet op på et tidspunkt i vores liv, som er blevet det søkort vi ubevidst styrer efter. Sammen går vi på opdagelse i de overbevisninger og bruger intuitionen til at mærke, hvad der mon er din ægte kerne, og hvilket liv er det, du drømmer om. Som min egen coach Arne Nilsson plejer at sige, så er det dig, der skal styre bussen. Indimellem kommer vi til at lade andre mennesker eller andre menneskers værdier styre vores bus, og vi havner et helt andet sted, end vi havde ønsket os.Praktisk information


0
minutter

En coaching session varer halvanden time. Som noget helt særligt hos Intucoach, får du tilsendt et kort referat med hjemmeopgaver efter hver session, så du på den måde fastholdes i din udvikling.

Min.
0
besøg

Jeg anbefaler minimum tre gange coaching med 4-5 ugers mellemrum.

Kort med
0
klip

Jeg tilbyder endvidere klippekort med 5 klip. Ring eller skriv for at høre mere – helt uforpligtende.


Teamcoaching


Jeg coacher også medarbejderteams, men altid samtidig med, at den enkelte medarbejder har en enkelt eller to individuelle coaching sessioner. Når jeg coacher teams, har jeg fokus på at de forskelligheder, der er i et team, bliver en styrke og ikke det modsatte. Det handler om ”at spille hinanden gode”. Det handler om at nå de mål, som teamet har sat, og det handler om at få arbejdsglæden i højsædet.

Skal vi tage en snak?


Kontakt mig for en dialog om dit eller jeres behov for coaching, motivation, konflikthåndtering, supervision eller foredrag.

Kontakt mig


Bliv ringet op