Konflikthåndtering


Jeg tilbyder hjælp til konflikthåndtering, hvis der på en arbejdsplads er gået hårdknude i samarbejdet. Det kan være en interessekonflikt, eller typisk ved sammenlægning af afdelinger. Konflikter er en naturlig del af vores liv og arbejdsliv. Vi kommer ikke igennem livet uden konflikter, og konflikter er fantastiske til at lære og udvikles af. Jeg definerer ikke fred, som fravær af konflikt men som evnen til at forholde sig til dem. Når jeg arbejder med konflikter, arbejder jeg også meget med måden vi kommunikerer på. Jeg er skarp på kommunikationens betydning og på, hvordan vi hver især kan tage ansvar for vores kommunikation og vores bidrag til fællesskabet.Forløbet


Jeg arbejder narrativt og er derfor optaget af, at alle stemmer høres. Vi har hver især vores oplevelse af, hvad der er sket og vores fortælling. Alle fortællinger skal have en plads. Derfor vil et konflikthåndteringsforløb bestå af både individuelle samtaler, gruppesamtaler og samtaler med ledelsen.

Det enkelte forløb aftales, så det giver mening for jer.Skal vi tage en snak?


Kontakt mig for en dialog om dit eller jeres behov for coaching, motivation, konflikthåndtering, supervision eller foredrag.

Kontakt mig


Bliv ringet op