Motivation af medarbejdere


Jeg tror på, at motivation er helt grundlæggende, hvis vi ønsker at skabe udvikling og vækst. Når vi er motiverede, kan vi skabe mirakler. Alt for mange arbejdspladser glemmer at nære motivationen og glæden hos medarbejderne. Medarbejdere motiveres forskelligt, og derfor skal man være opmærksom på den forskellighed. Når jeg arbejder med glæde og motivation, er det altid med en lydhørhed overfor, hvad der motiverer såvel den enkelte som gruppen.Sådan foregår det


Når jeg arbejder med motivation, består det oftest af, at jeg kommer og holder forskellige oplæg for større eller mindre grupper af medarbejdere. Det kan være oplæg af 2 timers varighed og det kan være hele kursusdage alt efter, hvad der passer arbejdspladsen. Jeg taler selvfølgelig om glæde med afsæt i min bog ”Find glæden”, men jeg taler også om læring, om hvordan vi kan blive bedre til at kommunikere sammen, om hvordan hjernen fungerer og om, hvordan vi er forskellige og motiveres forskelligt. Jeg bruger humor, og selvom jeg inddrager teori og evidensbaseret viden, bliver oplæggene aldrig kedelige og svære at forstå.  Jeg sørger for en tilpas forstyrrelse af medarbejderne, så de går fornyede og energifyldte derfra.

Et forløb (eller et enkelt oplæg) aftales naturligvis, så det bliver tilrettelagt med præcis det fokus, som arbejdspladsen ønsker.

Skal vi tage en snak?


Kontakt mig for en dialog om dit eller jeres behov for coaching, motivation, konflikthåndtering, supervision eller foredrag.

Kontakt mig


Bliv ringet op