Om mig


Jeg er uddannet cand.mag. i kommunikation og pædagogik. Jeg er lektor i kommunikation og NLP certificeret coach. Jeg har i over 25 år arbejdet med undervisning, coaching, supervision og konflikthåndtering. Jeg brænder for mennesker, menneskers liv og menneskers problemstillinger, fordi jeg ved, at med den rette viden, den rigtige motivation, det helt rigtige lille skub, så kan vi komme derhen, hvor vi allerhelst vil.

Jeg er uddannet clairvoyant hos Maya Fridan og har efteruddannet mig på Arthur Findlay College i Stansted, England. Jeg har haft flere hundrede clairvoyancer og får altid at vide, jeg rammer meget præcist.
Intuitionen har altid været en fuldstændig integreret og essentiel del af mig og alt, hvad jeg laver.

Det fylder mit hjerte med glæde, når vi tør drømme og gå efter vores drømme.

Jeg elsker, når jeg ser en personalegruppe flytte sig fra et konfliktfyldt samarbejde til et konstruktivt samarbejde. Eller, når jeg ser mine coaching klienter flytte sig, fordi jeg ved, de kan. 


Det fylder mit hjerte med glæde, når vi tør drømme og gå efter vores drømme. Jeg elsker at skrive og har udgivet tre bøger, hvoraf to bøger er selvhjælpsbøger, der netop har fokus på glæde og på at skabe vores drømmeliv.


Jeg er mor til to unge mennesker og nyder at se dem vokse og udvikle sig. Jeg har været alene med dem næsten hele deres liv, og de har altid haft første prioritet. Men hvem siger, man ikke kan være enlig mor OG udleve sin drøm.