Referencer

Jeg mødte Susan som underviser på et PD modul i Udvikling –og vejledningsprocesser. Jeg erfarede hurtigt, at Susan også havde en højere bevidsthed, og en intuitiv tilgang til livet. Siden har jeg brugt Susan som coach og inspirator, både i mit ægteskab, parcoach, og min individuelle udvikling. Hver gang er jeg blevet klar, tydelig, og opløftet i mine processer.

I vores sessions har jeg oplevet mig ”mødt” på alle måder i kraft af Susans helt fantastiske indlevelsesevne, empati og klarsyn.

Sidst vil jeg nævne Susans bøger. Har læst alle, og de kan på det varmeste anbefales.

Gitte Rohde, Pædagogisk inklusionsvejleder
Slagelse

Jeg har været til sessions hos Susan 3 gange nu, og hver gang oplever jeg en indlevelse og et nærvær, der som form pakker indholdet i budskabet ind på en måde, som gør, at jeg føler mig i gode hænder. Susans fornemmelse for mig og min situation, samtidig med at hun bruger sin intuition til at læse mig og guide mig gør, at jeg bedre forstår og reflekterer over indholdet af en session. Jeg har haft andre coaches, men ikke nogen, der hjalp mig så meget; hun kombinerer formen (indlevelse og nærvær) med et indhold (intuitionen) på en unik og givende måde. Susan har mine varmeste anbefalinger!

Jacob Gade, Head of Sales
MEDA AS

Når jeg har brug for at få et kærligt skub i den rigtige retning og for hjælp til udvikling af min forretning, tager jeg altid fat i Susan Nielsen. Susans meget veludviklede intuition i kombination med hendes evner som coach gør hende til noget helt særligt. Jeg går altid opløftet fra vores møder, og Susan formår med intuitiv vejledning og udfordrende spørgsmål at få mig til at se, hvilken vej jeg skal tage for at komme lettest og bedst i mål.

Susan er en i særklasse dygtig coach og så er hun virkelig dygtig til at kommunikere sine budskaber både tydeligt og nænsomt. Jeg kan varmt anbefale hende.

Charlotte Juul, Direktør
Search & Outplacement

Jeg har oplevet Susan som en nærværende og dygtig coach, der formåede at støtte op om mine mål med spørgsmål, der fik mig til at udvide mine muligheder. Det er tydeligt, at Susan foruden sin systemiske tilgang til coaching også anvender sin intuition. Jeg tror, at Susans blanding af den intuitive og systemiske tilgang netop er grunden til, at jeg har lyst til at vende tilbage, hvis jeg igen skulle få brug for coaching

Susanne Friis, Souschef
Holmegaardshuset

Igennem 3 år har Susan Nielsen bistået min personalegruppe og jeg i at fastholde vores nyerhvervede vejlederfokus. Hun har via teorioplæg, kollegial sparring og praksisøvelser virkelig formået at motivere os alle i både lette og svære stunder. Jeg giver Susan min oprigtige anbefaling – hun arbejder kvalificeret på alle niveauer, og hverken medarbejdere eller ledelse er i tvivl om, at hendes kvalifikationer bunder i høj faglighed, nærvær, loyalitet og god situationsfornemmelse.

Maria Ringsmose, centerleder
Slagelse Kommune

Vi kan kun anbefale at bruge Susan som coach. Vi brugte hende i forbindelse med, at vi skulle undersøge, om vores ansatte trivedes i virksomheden, og om der var noget, de kunne tænke sig anderledes. For os var det i forbindelse med en udvidelse af firmaet, og for at undgå at de blev utrygge. Det klarede Susan perfekt, samtidig følte vores ansatte, at de var med i forløbet, hvilket var et stort plus. De følte sig hørt på en god måde, og vi fik en viden, som var vigtig i måden vi udvidede vores virksomhed på.  Jeg kan kun udtrykke , at der var tale om stor professionalisme, på alle måder

Mette Hill Lærkesen, Direktør
Magni

Skal vi tage en snak?


Kontakt mig for en dialog om dit eller jeres behov for coaching, motivation, konflikthåndtering, supervision eller foredrag.

Kontakt mig


Bliv ringet op